Todd Downing az új irányítóedző
2015. január 25. írta: Raider Nation

Todd Downing az új irányítóedző

A Raidersnél pár napja bejelentették, hogy Todd Downing lesz a csapat új irányítóedzője. A támadóedzői stáb szépen alakul hiszen korábban már kinevezték az új offensive koordinátort Bill Musgrave-t és az offensive line edzőt Mike Tice-t is.

Downing a tavalyi szezonban a Buffalo Bills irányítóedzője és az azt megelőző három évben a Detroit Lions irányítóedzője volt. Az edzői munkássága mellett Matthew Stafford mindhárom évében átlépte a 4.500 passzolt yardot. Az első évében 5.038 yarddal zárt az irányító.

Downing 2003 óta dolgozik az NFL-ben, a Bills és a Lions mellett megfordult még a Minnesota Vikings és a St. Louis Rams csapatánál is. Remélhetőleg könnyebb dolga lesz mint tavaly a Bills-nél.

(silverandblackpride.com, Fotó: silverandblackpride.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr377107045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása