Charles Woodson jövőre is Fosztogató lehet
2015. január 23. írta: Raider Nation

Charles Woodson jövőre is Fosztogató lehet

A Raiders bejelentette, hogy a defensive backek edzője Marcus Robertson visszatér a következő szezonra ami miatt sok szakértő előrevetítette, hogy a veterán free safetynk Charles Woodson is Fosztogató lesz a következő szezonban.

A jelenleg 38 éves Woodson-nak lejár a szerződése és az idei szezon után biztosan felkínálnak neki egy egyéves hosszabbítást de Robertson nélkül valószínűleg nem fogadná el a hosszabbítást.

Robertson defensive backként 12 szezonon keresztül játszott az NFL-ben, az Oilers/Titans (1991-2000) és a Seattle Seahawks (2001-02) játékosa volt. Edzőként nyolc évet töltött a ligában, a Titans (2007-11), a Lions (2012-13) és tavaly a Raiders alkalmazásában állt ami nagyon pozitívan hatott a védelmünkre.

Woodson 113 tacklet, 1 sacket és 4 interceptiont szerzett a tavalyi szezonban. 38 éves kora ellenére bebizonyította, hogy számíthatunk rá így egy alacsonyabb egyéves szerződés mindenképpen megérné. Woodson mellett a strong safety Brandian Ross-ra is nagyon jó hatással volt Robertson így az edző hosszabbításával sokat nyert a Raiders.

A fő kérdés most az, hogy ki lesz a defensive koordinátor. Az utóbbi napokban az Atlanta Falcons korábbi vezetőedzőjét Mike Smith-t, a San Francisco 49ers tight end edzőjét Eric Mangini-t és a korábbi Chicago Bears defensive koordinátorát Mel Tucker-t emlegették a Raiders-el kapcsolatban. Mangini azóta a 49ers defensive koordinátora lett míg Smith a hírek szerint túl van egy sikertelen meghallgatáson. Egyedül Tucker maradt a listáról de az érkezését személy szerint nem tudnám hova tenni.

(silverandblackpride.com, Fotó: justblogbaby.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr527101909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása