Brad Seely a Speciális egység koordinátora
2015. január 21. írta: Raider Nation

Brad Seely a Speciális egység koordinátora

A Raiders az offensive koordinátor Bill Musgrave szerződtetése után újabb asszisztens posztot töltött be hiszen tegnap kinevezték a csapat speciális egység koordinátorát is. Az új edző nem érkezik messziről, hiszen a legközelebbi NFL-től szerződtetett edzőt a csapat. A San Francisco 49ers korábbi edzője Brad Seely lesz a speciális egység koordinátora.

Ez az egység a támadósor és a védelem mögött háttérbe szorul ugyan az NFL-ben de az tagadhatatlan, hogy nagyon fontosak a mérkőzések alakulásnak szempontjából. Musgrave kinevezése után többen zúgolódtak hiszen nagyobb név érkezésére számítottak de a speciális egység miatt most nem panaszkodhatunk.

Seely 1989 óta dolgozik az NFL-ben és a pályafutása alatt megfordult az Indianapolis Colts, a New York Jets, a Carolina Panthers, a New England Patriots és a Cleveland Browns csapatánál is. 2009-től a Browns és a 49ers csapatánál a vezetőedző asszisztense is Seely volt.

1996-ban a Panthers edzőjeként megválasztották az Év special egység koordinátorának. Leghosszabb és legsikeresebb időszakát a Patriots csapatánál töltötte 1999-től 2008-ig ahol három Super Bowl nyert a csapattal.

(silverandblackpride.com, Fotó: Kyle Terada-USA TODAY Sports)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr687096211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása