JACK DEL RIO AZ ÚJ VEZETŐEDZŐ!
2015. január 14. írta: Raider Nation

JACK DEL RIO AZ ÚJ VEZETŐEDZŐ!

Kevesebb mint egy órája kiderült, hogy az Oakland Raiders Jack Del Rio-t nevezte ki a csapat vezetőedzőjének. Elsőként a NFL Media két munkatársa Ian Rapoport és Albert Breer számolt be róla, hogy a Raiders kinevezi a Denver Broncos defensive koordinátorát és a Jacksonville Jaguars korábbi vezetőedzőjét. A hírek szerint Del Rio négyéves szerződést írt alá a csapattal.

A kinevezés nem okozott nagy meglepetést hiszen szinte az egész hét Del Rio-ról szólt. Mellette a legesélyesebb az ideiglenes vezetőedző Tony Sparano volt. Ha hinni lehet a pletykának akkor végül a kiválasztási folyamatot segítő korábbi Raiders legenda John Madden döntött Del Rio mellett Sparano-val szemben.

Nagyon sok név felmerült az edzőkereséssel kapcsolatban de véleményem szerint jó döntést hozott a csapat. Kilenc éves vezetőedzői tapasztalattal rendelkezik és egy teljes csapat újjáépítésben is részt vett már. A Jaguars-al 68-71-es alapszakasz mérleget ért el és két évben bejutott a playoffba is.

(nfl.com, Fotó: dawindycity.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr207075315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása