Maurice Jones-Drew maradni szeretne
2015. január 12. írta: Raider Nation

Maurice Jones-Drew maradni szeretne

SiriusXM NFL Radiónak adott interjújában a running back Maurice Jones-Drew elárulta, hogy a Raiders csapatánál szeretné megkezdeni a 10. profi szezonját. MJD azt állítja, hogy még bőven van a tankban de katasztrófális szezont tudhat maga mögött így komolyan el kell gondolkodni a folytatáson.

Jones-Drew a tavalyi offseasonban érkezett a Raiders-hez, hároméves 7.5 millió dolláros szerződést írt alá a csapattal. A futó nagyon produktív éveket töltött a Jacksonville Jaguars csapatánál de a szerződés felépítésén látszik, hogy a vezetők számítottak a visszaesésre.

A szerződés szerint minden egyes évben 2.5 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából de garantált keresetet csak a tavalyi szezonban tartalmazott. Az utolsó két évben egyetlen cent halott összeg nélkül elküldhető.

MJD márciusban betölti a 30. életévét és a tavalyi szezonban folyamatosan hátráltatták a különböző sérülések. 43 futókísérletből, 96 futott yardot szerzett ami pályafutásának legrosszabb 2.2-es yardos átlagát jelenti. Ilyen teljesítmény mellett sajnos nem lehet megtartani.

Jones-Drew valószínűleg nem egyedül hanem a korábbi elsőkörös választott Darren McFadden-el együtt fogja elhagyni a csapatot. McFadden szerződése a tavalyi szezonban lejárt és csak egyéves hosszabbítást kapott a Raiders-től. Mindkettejüket lejátszotta a hatodik körös újonc Latavius Murray így nagy valószínűség szerint nagyon át fog alakulni a running back keret a következő szezonban.

(nfl.com, Fotó: sportsworldreport.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr47066253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása