Az Év legjobb támadójátékosa
2015. január 11. írta: Raider Nation

Az Év legjobb támadójátékosa

A szezon végeztével a raiders.com megválasztotta alapszakasz legjobb támadó, védő és speciális egység játékosát.

Az év legjobb támadójátékosa: DEREK CARR

A Fresno State korábbi játékosát a tavalyi Draft második körében, a 36. helyen választotta ki a Raiders és egyáltalán nem okozott csalódást az újonc évében.

Carr már az első héten kezdő volt amire még nem volt példa a franchise történetében. A Cleveland Browns elleni mérkőzésen 328 yardot passzolt és korábban még egyetlen újonc irányító sem tudta átlépni a 300 yardos határt.

348 sikeres passzal, 3.270 passzolt yarddal és 21 touchdownal zárta a tavalyi alapszakaszt. Ezekkel a számokkal a legjobb volt a tavaly draftolt irányítók között és Carr volt az egyetlen újonc QB aki mind a 16 alapszakasz mérkőzésen kezdő volt.

A második legjobb: Donald Penn

A támadófalembert a tavalyi offseasonban szerződtette a Raiders miután nyolc szezonon keresztül a Tampa Bay Buccaneers játékosa volt.

Elsődleges feladata volt, hogy stabilitást hozzon a támadófalba és hogy megvédje a csapat irányítóját. Penn az összes alapszakasz mérkőzésen kezdő volt és vele a tavalyi alapszakaszban nagyon feljavult a támadófal. A szezon során csak 24 alkalommal sackelték Carr-t.

A 14. játékhéten a San Francisco 49ers elleni mérkőzésen touchdownt szerzett amivel a Raiders történetének harmadik TD-t szerző támadófalembere lett.

(raiders.com, Fotó: bayareasoapbox.com, sacramento.cbslocal.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr697060777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása