Edzőkeresésben a csapat
2014. december 30. írta: Raider Nation

Edzőkeresésben a csapat

A tulajdonos Mark Davis tartja magát a múlt heti interjújában mondottakhoz és rögtön a hét elején nekilátott az új vezetőedző keresésének. Az általa "rock star"-nak aposztrofált Jim Harbaugh szerződtetéséről lemaradt a Raiders hiszen a San Francisco 49ers korábbi vezetőedzője elfogadta a Michigan ajánlatát és visszatért a egyetemi bajnokságba.

Rajta kívül is még rengeteg korábbi edző és jelenlegi koordinátor szerepel az esélyesek között de nem biztos, hogy a csapat azokat az edzőket kereste meg eddig akiket a szurkolók a csapat élén szeretnének látni.

Egyelőre annyi biztos, hogy a jelenlegi ideglenes vezetőedző Tony Sparano versenyben van és rajta kívül engedélyt kértek a csapatoktól a 49ers tight end edzőjének Eric Mangini-nek, az Eagles offensive koordinátorának Pat Shurmur-nak és a Broncos defensive koordinátorának Jack Del Rio-nak az interjúztatásához. Rajtuk kívül a Packers és a Seahawks korábbi vezetőedzője Mike Holmgren is előkerült de ez eddig nem túlságosan impozáns névsor.

Úgy fest, hogy a Raiders general managere Reggie McKenzie a helyén marad a következő szezonban és a GM is részt vesz a következő vezetőedző keresésében. Holmgren pár hete Oaklandben járt és mivel most is előkerült a neve nem szabad elmenni az nfl.com egyik bejegyzése mellett.

A cikkben megemlítik McKenzie, Holmgren és pár jelölt múltjában levő összefonódásokat. McKenzie és Holmgren éveken keresztül együtt dolgozott a Packers csapatánál majd Holmgren a Browns elnökeként Shurmur-t szerződtette 2011-ben miután kirúgta Mangini-t. Shurmurm nagybácsija Fritz Shurmur a Packers defensive koordinátoraként szintén együtt dolgozott Holmgren-el és McKenzie.

Egyelőre Jack Del Rio-t nem említik meg az összefonódások során de az mindenképpen érdekes, hogy majdnem minden felmerülő név valamilyen szinten McKenzie-hez köthető. Remélem nem a korábbi ismertség fogja eldönteni a kinevezést.

(nfl.com, Fotó: q.usatoday.com, )

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr27024109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása