Idén is csak Reece megy a Pro Bowl-ra
2014. december 26. írta: Raider Nation

Idén is csak Reece megy a Pro Bowl-ra

Kedden bejelentették az idei Pro Bowl-ba választott játékosok listáját és most is csak, mint az utóbbi két évben a fullback Marcel Reece egyedül fogja képviselni a Raiders-t. Reece 74 futott yardot, 235 elkapott yardot, 1 elkapott touchdownt szerzett és zsinórban harmadjára választották be a Pro Bowl keretbe.

Az utóbbi szezonok alapján nem is csodálkozhatunk rajta, hogy egyetlen játékosunk van ott a legjobbak között és valahogyan az is sorsszerű, hogy pont a kihalófélben levő fullback posztról került be egy játékos.

54 labdaérintése volt a szezonban ami 2010 óta a második legkevesebb szám a teljes idős Pro Bowl választottak esetében. Reece egy nagyon tehetséges játékos, az utóbbi években Ő a franchise arca de idén nem volt igazán kiemelkedő. Az idei szezonban méltatlanul keveset használták a 29 éves játékost. Reméljük az új vezetés jobban bízik majd benne.

A listáról személy szerint hiányoltam az idei első körös választottunkat Khalil Mack-et, a linebacker csak a cserék között szerepel. A statisztikai mutató nem mutatják meg egyértelműen, hogy mennyire kész játékosról beszélünk de a jövőben biztosan be fog gyűjteni jó néhány Pro Bowl tagságot.

(nfl.com, Fotó: raiders.com, raider-forums.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr277012409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása