Sérültlistán Tarell Brown
2014. december 21. írta: Raider Nation

Sérültlistán Tarell Brown

Hivatalosan is véget ért Tarell Brown idei szezonja. A Raiders tegnap bejelentette, hogy sérültlistára tették a cornerbacket. Már hetek óta lábsérüléssel bajlódik és először csak az esti Buffalo Bills elleni mérkőzésről vonták ki majd később sérültlistára tették az idei offseasonban szerződtetett védőt.

Brown az idei offseasonban egyéves szerződést írt alá a Raiders-el miután hét éven keresztül a San Francisco 49ers játékosa volt. Kezdő volt az idei összes alapszakasz mérkőzésen és tulajdonképpen jó szezont tudhat maga mögött.

A csapat passz elleni védekezése az egyetlen ami értékelhető volt az idei szezonban és a védelem egyik alapemberének számított. Az egyéves szerződése miatt viszont szabadügynök lesz az idény végén és a sérülése ellenére is kapós lesz a piacon, nem biztos, hogy vissza fog térni a Raiders-hez.

Kiesésével újabb veszteséget szenvedett az eddig sem túl egészséges cornerback sorunk. D.J. Hayden hátsérüléssel bajlódik és kérdésesnek jelölik a pályára lépését, míg Chimdi Chekwa biztosan kihagyja a Bills elleni mérkőzést.

(bleacherreport.com, Fotó: silverandblackpride.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr877002417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása