Aktiválták Rod Streater-t
2014. november 26. írta: Raider Nation

Aktiválták Rod Streater-t

A Raiders a hét elején bejelentette, hogy aktiválta a wide receiver Rod Streater-t. Az elkapónak 8 mérkőzést kellett kihagynia mert visszatérő sérültlistán volt miután szeptember 21.-én a New England Patriots elleni mérkőzésen megsérült a lába.

Streater már rögtön hétfőn edzésbe is állt de az edzésnapot még ki kellett hagynia a running back Latavius Murray-nek és a guard Gabe Jackson-nak is. Murray pályafutásának legjobb mérkőzését játszotta múlt hét csütörtökön a Kansas City Chiefs ellen de a negyedik futókísérleténél agyrázkódást szenvedett.

"Nagyjából az egész edzésnapot fájdalom nélkül dolgoztam végig. Elszakadások, teljes sebességű futások, elkapások. Nagyon közel állok a visszatéréshez." - nyilatkozta Streater az edzés után.

A harmadik profi szezonját taposó wide receiver a Raiders legeredményesebb elkapója volt a tavalyi szezonban. 60 elkapásból 888 elkapott yardot és 4 touchdownt szerzett a 2013-as alapszakaszban.

Lábsérülése előtt is hátráltatták kisebb-nagyobb sérülések így az idei szezonban csak 9 elkapásnál, 84 elkapott yardnál egy 1 touchdownnál tart.

(bleacherreport.com, Fotó: justblogbaby.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr436935561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása