Egyéves szerződéshosszabbítás Khalif Barnes-al
2014. november 15. írta: Raider Nation

Egyéves szerződéshosszabbítás Khalif Barnes-al

Az Oakland Raiders ma bejelentette, hogy egyéves szerződéshosszabbítást kötött az offensive lineman Khalif Barnes-al. A 23 éves támadófalembernek az idei szezon után lejárt volna a szerződése.

Az offensive tackle új szerződése (maximum) két millió dollárról szól amely 970.000 dollár alapfizetésből, 30.000 dollár edzésbónuszból, 500.000 kerettagsági bónuszból (a következő szezon ötödik napján kapja meg) és 500.000 dollár "ösztönző" bónuszból áll.

Barnes az idei szezon első hét mérkőzéséből 6 hat találkozón kezdőként lépett pályára a jobb tackle posztján szerepelt és kezdeni fog a holnapi San Diego Chargers elleni mérkőzésen is de nem a saját hanem a bal guard posztján. A sérült újonc Gabe Jackson-t fogja helyettesíteni.

A falembert a Jacksonville Jaguars választotta ki a 2005-ös Draft második körében majd négy szezon után csatlakozott a Raiders-hez. Eddig 130 mérkőzésen lépett pályára a Fosztogatók mezében és 109 alkalommal tagja volt a kezdőcsapatnak.

(espn.go.com, Fotó: raiders.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr646900249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása