Derek Carr pályára léphet a jövő héten
2014. október 02. írta: Raider Nation

Derek Carr pályára léphet a jövő héten

Ez a hét az edzőkről szólt Oaklandben így a játékosok egy kicsit háttérbe szorultak a hét folyamán. Csak arról lehetett olvasni, hogy kirúgták Dennis Allen-t, kinevezték Tony Sparano-t és hogy vajon visszatér-e Jon Gruden. Azt már el is felejtették, hogy Londonban megsérült a kezdőirányító és jelenleg nem lehet tudni, hogy az új edző első mérkőzésén ki fogja irányítani a Raiders-t.

A Miami Dolphins ellen boka és térdsérülést szenvedett Derek Carr és nem tudta befejezni a találkozót. Már a találkozó közben megröntgenezték a lábát és szinte semmit sem árultak el Carr állapotáról de az irányító tegnap biztatóan beszélt az állapotáról.

"Naponta vizsgáljuk az állapotomat. Ismerve magamat készen állok majd - ez a válaszom, ez a célom. Továbbra is keményen kell dolgozni, hogy készen álljak." - nyilatkozta Carr a CSN Bay Area-nak.

A szakértők véleménye szerint a kiábrándító 0-4-es kezdésben egyedül Carr játéka jelentett némi reménysugarat. Az első négy mérkőzésen bebizonyította, hogy erős karja van és nem zavarja a nyomás. Gyorsan megszabadul a labdától így mindösszesen csak három alkalommal tudták sackelni az ellenfél védői. Még sokat kell fejlődnie de a Raidersnek is szüksége van rá mert megoldást jelenthet a jövőre nézve.

Ha mégsem tudna pályára lépni akkor Matt McGloin vagy Matt Schaub lesz a kezdő a jövő vasárnapi San Diego Chargers elleni csoportrangadón. Schaub a héten ismét együtt edz a csapattal miután az utolsó két mérkőzést távol töltötte mert meg kellett műteni a várandós feleségét. Az előszezonban nem volt meggyőző és a mostani kihagyás után kérdéses, hogy milyen formában van jelenleg.

(nfl.com, Fotó: fansided.com, goldengatesports.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr16753923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása