Tony Sparano az ideiglenes vezetőedző
2014. október 01. írta: Raider Nation

Tony Sparano az ideiglenes vezetőedző

A Raiders hétfő este menesztette vezetőedzőjét Dennis Allen-t és a várakozásoknak megfelelően tegnap este bejelentette, hogy ki lesz a csapat ideiglenes vezetőedzője. A bejelentés nem okozott nagy meglepetést hiszen a választásuk a csapat offensive line edzőjére, vezetőedző asszisztensére Tony Sparano-ra esett.

"Tony Sparano személyével erősen hat a Raiders-re. Az Ő tapasztalatával és vezetői képességeivel a csapat szolgálataira lesz abban, hogy elérjük a célunkat amit mindenki akar, ami a mérkőzéseket megnyerése." - szerepelt a general manager Reggie McKenzie közleményében.

Az NFL Media munkatársának, Ian Rapoport-nak az információ szerint a Raiders ideiglenes vezetőedzői posztjára Sparano mellett még az offensive koordinátor Greg Olson és a senior offensive asszisztens Al Saunders is reális eséllyel pályázott.

A jelenleg 52 éves Sparano 1999-től tevékenykedik az NFL-ben és pályafutása alatt megfordult már a Cleveland Browns, a Washington Redskins, a Jacksonville Jaguars, a Dallas Cowboys, a Miami Dolphins és a New York Jets csapatánál is.

Vezetőedzőként a Dolphins csapatát irányíthatta majd négy éven keresztül 2008-tól 2011 decemberéig. 29–31-es alapszakasz mérleget ért el és 1 alkalommal (rögtön az első évében) bejuttatta a Dolphins-t a rájátszásba is.

Nem lesz egyszerű dolga a Raiders ideglenes vezetőjeként hiszen jelenleg még irányítója sincs. Derek Carr vasárnapi sérülése miatt pár hétig nem lesz bevethető, Matt Schaub személyes okok illetve sérülés miatt távol van, míg Matt McGloin vasárnapi játéka finoman szólva sem volt meggyőző.

Úgy kell nézni a dolgot, hogy négy vereség után már csak jobb következhet.

(nfl.com, Fotó: q.usatoday.com, cincinnati.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr246750349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása