Valóban eldőlt az irányítók versenye?
2014. augusztus 30. írta: Raider Nation

Valóban eldőlt az irányítók versenye?

Tegnap hajnalban az utolsó előszezon mérkőzésen az Oakland Raiders hazai pályán 41-31-re legyőzte a címvédő Seattle Seahawks csapatát de Matt Schaub biztosan elégedetlen volt a látottaktól. A 33 éves irányítónk váll vagy könyöksérülés (ellentmondásosak a hírek) miatt kihagyta a mérkőzést és Derek Carr olyan jól teljesített, hogy a szakértők rögtön a kezdőcsapatba követelik.

A pénteki találkozón Carr 13 passzkísérletéből 11 sikeres volt, 143 passzolt yardot és 3 touchdownt szerzett. Carr a Seahawks kezdő védelme ellen egy hosszú TD-t majd percekkel később egy újabb (némileg szerencsés) TD-t szerzett.

A jó negyed illetve félidő azonban még nem jelenti azt, hogy Carr kezdő lesz a jövő heti New York Jets elleni alapszakasz mérkőzésen. Az viszont biztos, hogy az előszezonban látottak alapján sokkal meggyőzőbben teljesít mint Matt Schaub.

A vezetőedző Dennis Allen egyik nyilatkozatában elárulta a döntés előtt mindenképpen megnézik, hogy milyen állapotban van Schaub. A hétfő edzésen megvizsgálják és letesztelik majd milyen állapotban is van Schaub karja. Egyes hírek szerint nem lesz játékra kész állapotban az első mérkőzésen.

A legfőbb kérdés, hogy az edzői stáb meg meri-e húzni, hogy lecseréli azt a játékost akit kimondottan kezdőnek szerződtettek. Hasonló helyzetben volt a Seahawks két éve amikor kirakta az offseasonban kezdőnek szerződtetett Matt Flynn-t és a harmadik körös Russel Wilson-nak szavazott bizalmat. Az a csere nagyszerű döntésnek bizonyult.

(nfl.com, Fotó: newslocker.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr166651037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása