Tegnap újra edzésbe állt Derek Carr de továbbra is Matt Schaub a kezdő
2014. augusztus 19. írta: Raider Nation

Tegnap újra edzésbe állt Derek Carr de továbbra is Matt Schaub a kezdő

A tegnapi edzésnapon plusz bordavédőben újra együtt dolgozott a csapattal a Detroit Lions ellen megsérült irányító Derek Carr. A mérkőzés negyedik negyedében látható volt, hogy fájdalmai vannak miután ráesett a Detroit Lions védője és ezt követően már nem tért vissza a pályára.

A bordasérülés mellett a vezetőedző Dennis Allen a mérkőzést követően agyrázkódásról is beszámolt így ha ez valóban igaz akkor a mérkőzésen való szerepléshez még teljesítenie kell az NFL által előírt protokollt. Legközelebb péntek este a Green Bay Packers ellen lép pályára a Raiders.

Továbbá tegnap az is kiderült, hogy biztosan Matt Schaub lesz a kezdő az alapszakasz első mérkőzésén. A Raiders edzői stábja a két előszezon mérkőzés után is kitart Schaub mellett. Az NFL Media Munkatársának, Ian Rapoport-nak az értesülése szerint Carr semennyire sem fenyegeti Schaub kezdő szerepét az első alapszakasz mérkőzésen.

(nfl.com, Fotó: justblogbaby.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr656617917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása