A Schaub - Carr párharc
2014. augusztus 18. írta: Raider Nation

A Schaub - Carr párharc

Az idei offseasonban amikor a Raiders tradelte Matt Schaub-ot az egész vezérkar nagyon elégedetten nyilatkozott a 33 éves játékosról és biztosra vették, hogy a következő szezonban Ő lesz a csapat kezdő irányítója.

A Drafthoz közeledve így már mindenki kizárta, hogy irányítót húzunk az első körben de az is biztos volt, hogy a későbbi körökben kiválasztunk majd egy QB-t. Ez meg is történt, már a második körben érkezett Derek Carr és egyből versenyhelyzet állt elő az irányítók között.

Mára már túl vagyunk az offseason edzéseken, az edzőtáboron és két előszezon mérkőzésen így most már többet tudunk/hallottunk a két irányítónkról. Az edzéseket követően állandóan csak arról lehetett hallani, hogy milyen jól teljesített Schaub de ezt eddig nem tudta megmutatni az előszezon mérkőzéseken. Carr esetében mindig elmondták, hogy folyamatosan fejlődik, idő kell neki, de eddig valamivel jobban teljesített az újonc irányító.

A Detroit Lions elleni szombat hajnali mérkőzésen a terveknek megfelelően Schaub kezdett de most sem sikerült maradandót alkotnia. 13 passzkísérletéből 8 volt sikeres, 87 passzolt yardot szerzett és 1 interception is dobott. Az interception az nem Schaub hibája volt, James Jones kezéből felpattant a labda. Hasonló teljesítményért egy éve szétszedték a Houston Texans-nál.

Kiállása után Derek Carr, következett akinek 16 átadásából 9 volt sikeres, 109 passzolt yardot és 1 touchdownt szerzett. Az újonc irányító sajnos megsérült a negyedik negyedben, bordasérülés és agyrázkódás egyszerre, amiért kiszállt a mérkőzésből.

A két előszezon mérkőzés után kijelenthető, hogy eddig Carr volt a meggyőzőbb a két Raiders irányító közül persze az igaz, hogy az újonc az ellenfelek második védelmi sorai ellen szerepelt. Nincs annyira játékra kész állapotban mint a Jaguars által a harmadik helyen draftolt Blake Bortles de eddig jobban játszott mint Schaub.

Ahhoz azért még nagyon sok dolognak kellene történnie a hátralevő két előszezon mérkőzésen, hogy Carr bekerüljön a kezdőbe így szeptemberben biztosan Schaub lesz a kezdő de októberre megváltozhatnak a dolgok.

(nfl.com, Fotó: mmqb.si.com, sfgate.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr456615085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása