Vereség az első előszezon mérkőzésen (videóval)
2014. augusztus 11. írta: Raider Nation

Vereség az első előszezon mérkőzésen (videóval)

A hosszas pihenőt követően végre pályára lépett a Raiders azonban sajnos ugyanott folytattuk ahol tavaly abbahagytuk. Maga a vereség az önmagában lenne nem akkora probléma mert "csak" egy előszezon mérkőzésről beszélünk de a mutatott játékon azért bőven van még mit fejleszteni a következő hetekben.

A Minnesota Vikings otthonában 10-6-os vereséget szenvedett a Raiders szombat hajnalban. A Vikings az első negyed végére 10-0-ra vezetett és ez ugyan nem jelent nagy előnyt de ez ezen a mérkőzésen behozhatatlannak bizonyult. Még nagyobb probléma, hogy nem is igazán volt benne a mérkőzésben, hogy ezt valahogyan megnyerhetik a fosztogatók.

Új irányítónk, Matt Schaub kezdte a mérkőzést és első passzából majdnem interception lett. A folytatásban sem brillírozott, 7 passzkísérletéből csak 3 lett sikeres és 21 passzolt yarddal fejezte be a mérkőzést.

Az idei Drafton kiválasztott Derek Carr arányaiban jobban produkált. 16 passzkísérletéből 10 volt sikeres és 74 passzolt yardot szerzett. Igaz volt egy interceptionje is de azt egy felütött labda okozta.

Irányítóink közül a legjobban a második profi szezonját kezdő Matt McGloin teljesített. 90 passzolt yardot szerzett és csapatunk egyetlen pontszerzése is a nehéz fűződik egy 10 yardos touchdown futás formájában.

A mérkőzésen bemutatott futójátékot sem lehet megdicsérni. Azt tudtuk, hogy lesznek nem sokat a pályán a kezdő posztért versenyző játékosaink de ennél azért több snapet is kaphattak volna. Darren McFadden egyszer míg Maurice Jones-Drew két alkalommal próbálkozott futással és ketten összesen 33 futott yardot szereztek.

Talán az elkapósort érheti a legkevesebb kritika hiszen a játékukat nagyban befolyásolja, hogy milyen passzok érkeznek az irányító felől. Brice Butler és Greg Jenkins is jól teljesített de az igaz, hogy Ők már a tartalékvédelem ellen szerepeltek.

A védelem egy-egy szebb megoldást leszámítva igen erőtlennek bizonyult. Két újonc védő, a defensive tackle Shelby Harris és a cornerback T.J. Carrie azonban meglepően jól teljesített. Dicséretet érdemel még a folyamatosan fejlődő cornerback Chimdi Chekwa is.

A mérkőzés legdühítőbb része a sok büntetés volt. 13 alkalommal kaptunk sárga zászlót és összesen 94 yardot vesztettünk a büntetésekkel.

Mindent egybevetve egy igen erőtlen csapattal vesztettünk egy gyenge előszezon mérkőzésen. A csapatnak egyetlen olyan egysége sem volt amelyen ne kellene még rengeteget dolgozni a következő hetekben. A Vikings sem játszott jól de még így is megvert minket. Meg kellene tanulnunk rossz játékkal is mérkőzést nyerni.

VIKINGS RAIDERS
Passzolt yard 109 182
Futott yard 127 86
Összes yard 236 268
First down 17 16
Third down 6/16 - 37% 4/13 - 30%
Büntetések 5-25 13-94
Eredmény 10 6

A MÉRKŐZÉS FÉLÓRÁS ÖSSZEFOGLALÓJA:



(nfl.com, Fotó: foxnews.com, silverandblackpride.com, sanfrancisco.cbslocal.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr816595975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása