Matt Schaub lenyűgözően teljesít az edzőtáborban
2014. július 31. írta: Raider Nation

Matt Schaub lenyűgözően teljesít az edzőtáborban

A legújabb jelentések szerint Matt Schaub lenyűgözően teljesít az edzőtáborban. A 33 éves irányítónk mindenáron bizonyítani akar a tavalyi rosszul sikerült szezonja után és a felkészülés alapján vissza is tért a helyes útra.

Jerry McDonald a Bay Area News Group munkatársa jelen volt a mai edzésen és véleménye szerint Schaub nagyon jól irányította a csapatot a "Two-minute scoring drive" során. Jól kombinálta a rövid és az "idő menedzsment" passzokat majd touchdown passzt adott Denarius Moore-nak.

"Nagyon lenyűgöző volt, a tavalyi évvel összehasonlítva neki rengeteg sikeres passza volt. Sokkal jobban néz ki minden. A két perces driveja touchdownnal zárult így azt hiszem, hogy sokkal előrébb járunk mint tavaly ilyenkor." - nyilatkozta az elkapó Rod Streater.

Ezt nagyon jó hallani, hogy sokat fejlődött a csapat de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a tavalyi gárda nem tette túl magasra a lécet. Akkor egy padon töltött Seattle-i év után érkezett Matt Flynn, most pedig egy rossz szezon után érkezett egy 33 éves QB. De úgy néz ki, hogy vele jobban megy a játék. Reméljük ez az alapszakaszban sem lesz másképp.

(nfl.com, Fotó: silverandblackpride.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr56563083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása