Juron Criner nagyon hatékony volt az OTA edzésen
2014. június 04. írta: Raider Nation

Juron Criner nagyon hatékony volt az OTA edzésen

Úgy látszik, hogy a rutinos James Jones és Greg Little érkezése jó hatást tett a Raiders elkapóira. A jelentések szerint a hétfői OTA edzésen igen lenyűgözően teljesített a harmadik profi szezonját kezdő Juron Criner. A Bay Area News Group újságírójának, Steve Corkran-nak az írása szerint a fiatal receiver messze-messze a legjobb elkapó volt a pályán.

Ráfér egy kis biztatás az elkapóra hiszen a tavalyi szezonban csupán egyetlen mérkőzésen léphetett pályára. Elkerülhetetlen volt a műtéti beavatkozás és a novemberi válloperációjátt követően sérültlistára került amivel véget is ért a tavalyi szezonja.

A jó edzésmunka ellenére valószínűleg csak tartalékként fogja megkezdeni a következő szezont hiszen jelenleg a depth charton előtte van a Jones, Rod Streater, Denarius Moore trió. Criner-nek először Andre Holmes-tól és a Brownstól érkező Little-től kell elvennie a snapszámokat, hogy ezután megcélozhassa a jelenleg magasabban rangsorolt hármast.

(nfl.com, Fotó: rantsport.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr446278569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása