Gabe Jackson a harmadik körös választottunk
2014. május 10. írta: Raider Nation

Gabe Jackson a harmadik körös választottunk

A Raiders a harmadik körben a Mississippi State guardját Gabe Jackson-t választotta ki. Öt éven keresztül játszott az egyetemi ligában, 2011-ben és 2012-ben beválasztották az All-SEC második, tavaly pedig az All-SEC első csapatába.

A 22 éves támadófalember 1.91m magas és 152 kg súlyú így majdnem mindig nálunk lesz méretbeli előny. Nagyon jól támogatja a futójátékot, még egykoron a jelenlegi Colts futónak Vick Ballard söpört az utat és a running back 214.8 yardot átlagolt mérkőzésenként.

Jackson nagyon ígéretes játékos de valószínűleg nem lesz egyből kezdő az NFL-ben. Minden bizonnyal Lucas Nix és a New York Giantstől érkezett Kevin Boothe lesz a kezdő a szezon elején de a későbbiekben akár a fal stabil pontjává is válhat.

(nfl.com, Fotó: hailstatefever.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr556148224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása