Elkapót húzunk a Draft első körében
2014. május 02. írta: Raider Nation

Elkapót húzunk a Draft első körében

sammywatkins.jpgEgyre inkább tisztulni látszik a kép, hogy melyik posztra fogunk húzni a Draft első körében. A general manager Reggie McKenzie elmondása szerint inkább választ egy jó képességű elkapót a Draft korai szakaszában semmint, hogy csak üljön és várjon ki lesz még elérhető a későbbi szakaszban. Ez magyarra fordítva annyit jelent, hogy receivert fogunk húzni az ötödik helyen.

Az elkapók közül pedig a két legnagyobb esélyes a Clemson-os Sammy Watkins és a Texas A&M-es Mike Evans. A szakértők véleménye szerint az idei osztály legtehetségesebb elkapója Watkins de nincs rá garancia, hogy még elérhető lesz az ötödik helyen. 1/1-es biztosan nem lesz de kiválaszthatja a Rams, a Jaguars vagy a Browns is bár az utóbbi két csapat valószínűleg irányítót fog választani.

Az osztály második legjobb elkapójának Evans számít de Őt "csak" TOP 15-ös picknek tartják így ebből az értékből kiindulva talán luxus lenne kihúzni az ötödik helyen. Ha valami csoda történik és egyik elkapó sem lesz elérhető az ötödik helyen akkor biztosan ott lesz még az offensive tackle Greg Robinson. A falember is nagy nyereség lenne mert sajnos rosszul állunk ezen a poszton.

(nfl.com, Fotó: veooz.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr116107144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása