A Raiders szerződtette Carlos Rogers-t
2014. április 02. írta: Raider Nation

A Raiders szerződtette Carlos Rogers-t

Újabb veterán játékos került fel az Oakland Raiders rosterére ugyanis bejelentették, hogy szerződést kötöttek a San Francisco 49ers korábbi cornerbackjével Carlos Rogers-el. A 33. születésnapját júliusban betöltő védővel egyéves, 2.5 millió dolláros szerződést kötött a Raiders.

Rogers szerződése 1.050.000 dolláros alapfizetésből, 1 millió dollár időarányos, 250 ezer dolláros kerettagsági, 200 ezer dollár edzés és további 1 millió dollárnyi egyéb bónuszból tevődik össze. Az összes bónusz teljesítése esetén 3.5 millió dollárt kereshet a következő szezonban.

A védő a 10. profi szezonját kezdi meg jövőre, eddigi pályafutása során a Washinton Redskins és a San Francisco 49ers játékosa volt. Az utolsó három szezon összes alapszakasz mérkőzésén kezdőként lépett pályára de az offseasonban elszenvedett térínsérülés és a fizetése miatt megkérdőjeleződött a helye.

Rogers-t a 2005-ös Draft első körének 9. helyén választották ki, eddigi pályafutása során 445 tacklet, 17 interceptiont és 4 kierőszakolt fumblet szerzett továbbá 2011-ben beválasztották a Pro Bowl és az All-Pro második keretébe is.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr995890964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása