Matt Schaub a Raidersnél folytatja
2014. március 22. írta: Raider Nation

Matt Schaub a Raidersnél folytatja

Ahogyan arra számítani lehetett tegnap este bejelentették, hogy csapatunknál folytatja pályafutását a Houston Texans irányítója Matt Schaub. A Raiders az új játékosáért egy idei hatodik körös Draft picket ad a Texans-nak.

Most már tudjuk kire gondolt Reggie McKenzie amikor a héten adott egyik nyilatkozatában elárulta, nagyon jó ötlete van a Raiders jövőbeli irányítójának személyét illetően. A vezetőedző Dennis Allen pedig a szerződtetést követően elmondta, hogy Schaub egyértelmű kezdőnek érkezik Oaklandbe.

Allen nyilatkozata teljesen érthető, hiszen a hírek szerint Schaub 11 milliót foglal el a fizetési sapkából ami egyértelműen kezdő fizetést jelent a ligában. Ezen természetesen még alakítani lehet egy új szerződéssel.

"Az elsőszámú célpontunk volt a piac első napjától kezdve és csak az volt a kérdés, hogy mikor köttetik meg az üzlet" - nyilatkozta a Raiders offensive koordinátora Greg Olson.

A támadókoordinátor mellett a GM is nagyon akarta Schaub-ot így, hogy biztosra menjen mindenképpen el kellett tradelnie. A hírek szerint elküldése esetén szabadügynökként a Cleveland Browns és New York Jets is szerződtette volna az irányítót. A tradeel nem hagyták meg Schaubnak, hogy választhasson az érdeklődő csapatok közül.

Schaub szerződtetése megváltoztatta a Draft prioritásokat. Az ötödik helyen már biztosan nem fogunk irányítót választani a májusi Drafton. Jelen pillanatban a Clemson elkapója Sammy Watkins, az Auburn offensive tackleje Greg Robinson és a Buffalo linebackere Khalil Mack a legesélyesebb elsőkörös pickünk.

Kép: ken5.com, espn.go.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr245873457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása