Antonio Smith és Tarell Brown is a keretben
2014. március 16. írta: Raider Nation

Antonio Smith és Tarell Brown is a keretben

A tavalyi szezonhoz hasonlóan Reggie McKenzie idén is rövidtávú szerződéseket köt a szabadügynökökként érkező védőkkel. Justin Tuck és LaMarr Woodley csütörtöki szerződtetését követően újabb két védővel bővült a rosterünk. Pénteken bejelentették, hogy a Raiders szerződtette a Houston Texans korábbi defensive endjét Antonio Smith-t és a San Francisco 49ers korábbi cornerbackjét Tarell Brown-t.

A jelenleg 32 éves Smith kétéves, 9 millió dolláros szerződést kötött a csapatunkkal. 10 éves pályafutása során 5 évig az Arizona Cardinals és az utolsó öt évben a Texans játékosa volt. A tavalyi szezonban 30 tacklet, 5 sacket és 1 kierőszakolt fumblet szerzett.

Brown egyéves, 3.5 millió dolláros szerződést kötött a Raiders-el. A hírek szerint a 49ers felajánlott a számára egy hároméves, 10 millió dolláros szerződést amit visszautasított mert le akarta magát tesztelni a piacon. Az egyéves szerződés kedvező a számára mert egy jó szezon után többet érhet majd jövőre szabadügynökként. A gondolatmenet szerint csak ugródeszkaként tekint a Raidersre de játsszon, hogy Ő legyen a legkeresettebb cornerback jövőre.

(nfl.com, Fotó: raiders.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr75864975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása