Szerződtettük Justin Tuck-ot
2014. március 14. írta: Raider Nation

Szerződtettük Justin Tuck-ot

A Raiders tegnap bejelentette, hogy szerződtette a New York Giants korábbi defensive endjét Justin Tuck-ot. Tuck kétéves, 11 millió dolláros szerződést kötött a csapattal és Ian Rapoport az NFL Media munkatársának információja szerint  az aláírás előtt még adott egy esélyt a Giants-nek, hogy ráígérjen az ajánlatra amit nem tett meg a korábbi csapata.

Két sérülésekkel hátráltatott szezon után tavaly jó szezont futott a defensive end. Az alapszakasz összes mérkőzésén pályára lépett, 63 tacklet, 11 sacket, 1 interceptiont és 2 kierőszakolt fumblet szerzett. Amennyiben egészséges tud maradni a szezon során akkor nagy erősítést jelenthet számunkra a 31 éves védő.

Bár még rengeteg lyukas poszt van a Raiders roosterén Tuck egyértelműen a héten keletkezett defensive end poszt pótlására érkezett. Elsődleges feladata a Chicago Bears-hez távozó Lamarr Houston pótlása lesz és komoly vetélytárs nélkül egyértelműen kezdő lesz a következő szezonban.

Tuck-ot a 2005-ös szezon harmadik körében választotta ki a Giants és kilenc szezonon keresztül volt a csapat játékosa. Két alkalommal nyerte meg a Super Bowl-t, választották be a Pro Bowl és az All-Pro keretbe. 127 mérkőzésen lépett pályára és 90 alkalommal tagja volt a kezdőcsapatnak. 453 tacklet, 60.5 sacket, 20 kierőszakolt fumblet, 2 interceptiont és 1 touchdownt szerzett.

(nfl.com, Fotó: nfl.com, raiders.com/Tony Gonzalez)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr405859477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása