12 millióért szerződtettük LaMarr Woodley-t
2014. március 14. írta: Raider Nation

12 millióért szerződtettük LaMarr Woodley-t

Megvan az idei offseason harmadik érkezője. A Raiders tegnap este bejelentette, hogy szerződést kötött a Pittsburgh Steelers korábbi linebackerével LaMarr Woodley-val. A védő kétéves, 12 millió dolláros szerződést kötött a csapattal. Az eddigi érkezők közül a Woodley szerződés tekinthető talán a legjobbnak.

Woodley három éve hatéves, 61 millió dolláros szerződést kötött a Steelersel aminek értelmében 13.59 millió dollárt foglalt el a csapat fizetési sapkájából aminek kevesebb mint a feléért szerződtettük le most. Az utóbbi három évben igaz, hogy egy kicsit visszaesett a teljesítménye de végső soron a magas cap száma okozta a vesztét.

Woodley még csak 29 éves és ennyi pénzért nagyon jó igazolást hajtott végre a csapat. A fő kérdés az, hogy mennyire lesz hatékony Oaklandben. A 3-4-es védelemben nagyon jól működött külső linebackerként de Dennis Allen és Jason Tarver a 4-3-as rendszert alkalmazta a múltban. Egy játékos miatt nem fognak váltani így meg kell találniuk, hogyan tudják kiaknázni legjobban a linebacker képességit.

(nfl.com, Fotó: silverandblackpride.com, raiders.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr485860666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása