Austin Howard is a Raiders-nél folytatja
2014. március 12. írta: Raider Nation

Austin Howard is a Raiders-nél folytatja

Rodger Saffold szerződtetését követően a Raiders bejelentette, hogy megállapodott a New York Jets offensive tacklejével Austin Howard-al. Az új támadófaljátékosunk ötéves, 30 millió dolláros szerződést kötött a csapattal ami 15 millió dollárt garantál a számára.

Howard szerződése nem mondható túlságosan magasnak de a szakértők véleménye szerint így is túlfizették az nfl.com összeállítása alapján a piac 81. legjobb lejáró szerződésű játékosának.

Továbbá a general manager Reggie McKenzie Saffold és Howard szerződésében 7 millió dollárral magasabb összeget garantált az új játékosok számára mint a tavaly márciusi Jake Long (Rams), Andre Smith (Bengals) Sebastian Vollmen (Patriots) szerződés együttesen.

(nfl.com, Fotó: nypost.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr195857549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása