Hosszabbítottunk Brandian Ross-al
2014. március 08. írta: Raider Nation

Hosszabbítottunk Brandian Ross-al

A safety Brandian Ross ügynöke bejelentette, hogy ügyfele hosszabbított az Oakland Raiders-el de nem hozta nyilvánosságra a szerződés részleteit. A védő még élő szerződéssel rendelkezik így 570 ezer dollárt fog keresni az idei évben.

A jelenleg 24 éves Ross indult a 2014-es Drafton de egyetlen csapat sem választotta ki. Később csatlakozott a Green Bay Packerhez de egyetlen mérkőzésen sem lépett pályára és 2012 szeptemberében csatlakozott a Raiders-hez.

Első évében 14 mérkőzésen pályára lépett de csak egyszer volt tagja a kezdőcsapatnak. A tavalyi szezonban viszont már az összes alapszakasz mérkőzésen szerepelt és 13-szor kezdő volt. 75 tacklet, 2 sacket és 1 kierőszakolt fumblet szerzett 2013-ban.

(nfl.com, nationalfootballpost.com, Kép: sports.terra.com, usatoday.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr835850078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása