Derek Carr lehet az elsőkörös választottunk
2014. március 06. írta: Raider Nation

Derek Carr lehet az elsőkörös választottunk

Oaklandben nemrég úgy fogalmaztak, hogy eddig jobban tetszett nekik Derek Carr mint Johnny Manziel. Ez mondjuk ellentmond egy korábbi interjúnak de higgyünk a legfrissebb híreknek. Túl vagyunk a Scouting Combine-on és a szakértők véleménye szerint Carr tényleg jobban teljesített de ezt a hírt felfoghatjuk egyfajta ködösítésnek is.

A Raiders már-már híres a furcsa Draft pickjeiről így esetünkben nem lenne meglepő ha a legjobbnak tartott Johnny Football, Teddy Bridgewater és Blake Bortles trió helyett Carr-t választanánk irányító posztra.

Első elsőkörös Draft pickjeként tavaly a general manager Reggie McKenzie mindenki nagy megdöbbenésére a cornerback D.J. Hayden-t választotta. Kiválasztása a tavalyi Draft legnagyobb sztoriját szolgáltatta és mindezek után elképzelhető, hogy idén is valami váratlant fogunk húzni a kiválasztás elején.

(nfl.com, Fotó: dailyglobe.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr45845493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása