Hosszabbítottunk Khalif Barnes-al
2014. március 01. írta: Raider Nation

Hosszabbítottunk Khalif Barnes-al

A Raiders general managere Reggie McKenzie tegnap bejelentette, hogy egyéves szerződéshosszabbítást kötött az offensive tackle/guard Khalif Barnes-al. A szerződés anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra. Barnes a 10. profi szezonját kezdi meg szeptemberben és az utóbbi öt évben csapatunk játékosa volt. 63 mérkőzésen 46 alkalommal volt kezdő a Raiders csapatában.

"Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérek. A hatodik évemet kezdem itt, a dolgok mentek jobban és rosszabbul is de vannak még befejezetlen dolgaink amit meg kell csinálnunk. Tagja szeretnék lenni annak a folyamatnak ami megváltoztatja majd a dolgokat. Hiszek Dennis-ben és hiszek Reggie-ben. Izgatott vagyok mert esélyt kaptam a visszatérésre és győzelemhez segíthetem a csapatot." - nyilatkozta Barnes.

A sokoldalú támadófalember a tavalyi szezon összes mérkőzésén kezdőként lépett pályára. 11 mérkőzésen a bal tackle és 5 alkalommal a bal guard posztján játszott. 2012-ben 9 mérkőzésen jobb tackleként került bevetésre és egy évvel korábban az egész szezont ezen a poszton játszotta végig.

A 146 kg-os 1,98 m magas Barnes-t a Jacksonville Jaguars választotta ki a 2005-ös Draft második körében és négy éven keresztül volt a csapat játékosa. Kilenc éves pályafutása során 123 mérkőzésen lépett pályára és 103-szor volt kezdő.

Fotó: raiders.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr565838417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása