Hosszabbítottunk Taiwan Jones-al
2014. február 25. írta: Raider Nation

Hosszabbítottunk Taiwan Jones-al

Tegnap bejelentették, hogy a Raiders hároméves szerződés hosszabbítást kötött a cornerback Taiwan Jones-al. A védő most lép újonc szerződésének utolsó évébe és a hosszabbítással 2017-ig áll szerződésben a csapattal. Ian Rapoport értesülései szerint az új szerződés 4.355 millió dollárról szól így a következő négy évben 5 millió dollárt fog keresni Jones.

Jones eredetileg running backként kedzte majd cornerback lett és a tavalyi szezontól a speciális egységben számítanak a szolgálataira így Jones az új szerződésével a liga egyik legjobban fizetett speciális egység játékosává vállt.

"Elégedett vagyok, hogy részese lehetek mindennek. Boldog vagyok, hogy itt maradhatok, jó dolgok fognak következni és boldog vagyok, hogy részese lehetek mindennek. Jó érzésem van a következő évvel kapcsolatban." - nyilatkozta Jones.

A general manager Reggie McKenzie-re nehezebb feladatok is várnak az elkövetkező hetekben mint Jones szerződéshosszabbítása. A legfontosabb feladat Jared Veldheer, Lamarr Houston és Darren McFadden új szerződésének aláírása illetve ezen játékosok pótlása lesz ha nem sikerül egyezségre jutniuk.

(nfl.com, Kép: raiders.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr235831500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása