Hosszabbítottunk Jason Tarver-el
2014. január 15. írta: Raider Nation

Hosszabbítottunk Jason Tarver-el

A múlt héten kiderült, hogy Dennis Allen marad az Oakland Raiders vezetőedzője a következő szezonban és mostanra biztossá vált, hogy a defensive koordinátor Jason Tarver is a csapat alkalmazottja lesz 2014-ben. A koordinátor szerződése lejárt tegnap és a Raiders azonnal hosszabbított vele. A szerződés időtartama egyelőre ismeretlen.

A védelmi koordinátor hosszabbítása mellett továbbá az is kiderült, hogy a csapat speciális egység edzője, Bobby April is visszatér a következő szezonban.

Az NFL Media munkatársa Michael Silver nemrégiben készített egy interjút a Raiders tulajdonosával amelyben Mark Davis elárulta, hogy csak egyéves hosszabbításokat fog kötni a lejáró szerződésű edzőkkel. Ennek azonban ellentmond, hogy a támadófaledző Tony Sparano két éves hosszabbítást írt alá.

A hét elején egyedül az offensive koordinátor Greg Olson és a linebacker edző Bob Sanders rendelkezett (korábbi évekről átmenő) élő szerződéssel a következő szezonra. Sparano hosszabbítása már pénteken megtörtént miután több független hírforrás is tényként közölte, hogy a Tampa Bay Buccaneers edző lesz.

Tarver irányítása mellett a Raiders védelme a 22 lett mérkőzésenkénti átlagosan engedett 363 yardjával. Az egység a jó szezonkezdetet követően nagyon visszaesett, 31, 37, 56, 26 és 34 pontot szereztek ellenünk az utolsó 5 mérkőzésen. Allen-nek bizalmat szavaztunk a fizetési sapka problémák miatti gyenge keretre hivatkozva így Tarver is megérdemli ugyanezt.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(nfl.com, Fotó: raiders.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr675760358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása