Drámai vereség a Titans ellen
2013. november 27. írta: Raider Nation

Drámai vereség a Titans ellen

Vasárnap este hazai pályán fogadtuk a Tennessee Titans csapatát és sajnos elszenvedtük szezonbéli hetedik vereségünket. A mezőnygólok mérkőzésén végül 10 másodperccel a mérkőzés vége előtt egy touchdown okozta a vesztünket.

Három pontos előnnyel próbáltuk kivédekezni a Titans támadósorozatát, de amikor már azt reméltük, hogy egy mezőnygóllal hosszabbítással végződik a mérkőzés akkor jött Kendall Wright és elkapta Ryan Fitzpatrick passzát.

A vereséggel eltávolodtunk az utolsó Wild Card helytől és a rengeteg hasonló mérleg miatt jelenleg 4-7-es mérleggel az AFC 12. helyén áll a Raiders.

A Houston Texanshoz hasonlóan a Titans ellen is Matt McGloin volt a kezdő irányító. Ez nem volt túl nagy meglepetés, hiszen megválasztották a 11. játékhét legjobb újonc játékosának. A vasárnapi mérkőzést 260 passzolt yarddal, 1 touchdownnal és 1 interceptionnel zárta a találkozót.

McFadden távollétében ismét Rashad Jennings volt a kezdő running back és ismét jól teljesített. A futásokon kívül a csapat második legtöbb elkapott yardját is az RB szerezte. Jennings pontosan ugyanannyi yardot szerzett mint a Titans kezdő futója Chris Johnson. A két RB 73 futott yarddal zárt. Karrierjének legsikeresebb szezonját "futja" Jennings hiszen 553 futott és 237 elkapott yardnál tart.

Az elkapók közül ismét Rod Streater volt a legeredményesebb, 93 elkapott yarddal zárt. Utána viszont a futók következtek Jennings és Marcel Reece sorrendben. Ez természetesen sohasem baj ha lehet passzolni a futóknak, de az már probléma, hogy szinte csak nekik. A tight end Mychal Rivera-nak sajnos csak egyetlen elkapása volt és fejsérülés miatt ki kellett állnia a második negyedben.

A védelmet őszintén szólva nem sok dicséret illeti. Az idei átlagaikat alul teljesítették. 15 yarddal többet engedtek mint átlagosan szoktak és ez nem lenne akkora tragédia, hiszen a Raiders futás elleni védekezése a 8. legjobb a ligában. A passz elleni védekezésben viszont ismét szenvedtünk. 320 passzolt yardot engedtek ami nagyon sok, viszont 2 alkalommal földre vitték az irányítót. Pozitív dolog, hogy McGloin-t egyszer sem sikerült sackelni a gyenge támadófal mögött pedig a szezon elején pont azért favorizálták Pryor-t nem mozgékonysága miatt könnyen ki tud mozogni a nyomás elől.

A védelemből ismételten a szokásos játékosokat lehet kiemelni ami tulajdonképpen nem baj, de kellene valaki aki úgymond kilép az árnyékből és meglepően jól teljesít. A linebacker Nick Roach, Sio Moore, Kevin Burnett a cornerback Mike Jenkins, a defensive end Lamarr Houston és az öreg fosztogató Charles Woodson ismét jól teljesített.

Sokáig nem lesz időnk bánkódni a fájó vereségen hiszen hálaadás napján, azaz csütörtökön este a Dallas Cowboys otthonába látogat a Raiders. Rossz hír, hogy a másik három NFC East csapattal szemben egyaránt vereséget szenvedtük. A jó hír viszont, hogy csütörtök este 22:30-től a mérkőzést élőben közvetíti a mérkőzést a Sport2 és remélhetőleg sikerül javítani a csapatnak.

(nfl.com, Fotó: nfl.com, dallasnews.com, koin.com, sfgate.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr515661537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása