Térdsérülés miatt kérdéses Terrelle Pryor játéka
2013. november 16. írta: Raider Nation

Térdsérülés miatt kérdéses Terrelle Pryor játéka

Miután kihagyta a pénteki edzésnapot kérdésessé vált az Oakland Raiders irányítójának, Terrelle Pryor-nak a játéka a holnap esti Houston Texans elleni mérkőzésen. A csütörtöki edzésen megosztoztak a gyakorlatokon Matt McGloin-al de a péntekre rosszabbul érezte magát Pryor. Dennis Allen reménykedik Pryor felépülésében de egyes kiszivárgott információk szerint McGloin lesz vasárnap a kezdőirányító.

"Sohasem tudhatod. Talán jobban lesz holnapra, még mindig vele készülünk." - nyilatkozta Allen.

Rövid karrierjének egyetlen pályára lépése során McGloin 15 passzkísérletéből 7 volt sikeres (46.7%), 87 passzolt yardot szerzett (átlagosan 5.8 yard) és 65.1 irányítómutatót ért el a két héttel ezelőtti Philadelphia Eagles elleni mérkőzésen. McGloin és Case Keenum irányításával a Penn State-Houston 2012. januári TicketCity Bowl visszavágójára kerülhetne sor.

(nfl.com, Fotó: washingtonpost.com, sports.yahoo.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr145637898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása