A Raiders elküldte Matt Flynn-t
2013. október 07. írta: Raider Nation

A Raiders elküldte Matt Flynn-t

Az Oakland Raiders vezetősége ma úgy döntött, hogy megválik az idei offseasonban szerződtetett irányítójától Matt Flynn-től. Az irányítón kívül az eset a general manager Reggie McKenzie számára a legkellemetlenebb. A GM egy 2014-es ötödik körös Draft pickért cserébe szerződtette a Seattle Seahawkstól és 6 millió dollárt fizetett Flynn-nek az idei szezonért.

Az edzőtábor végéig minden rendben volt Flynn-el, megnyerte a verseny és Őt nevezték ki kezdőirányítónak. Ezt követően azonban megsérült és Terrelle Pryor lett a kezdő. Pryor ígéretesen kezdett de megsérült a harmadik játékhéten a Denver Broncos elleni mérkőzés negyedik negyedében és emiatt nem léphetett pályára egy héttel később a Washington Redskins ellen így Flynn lett a kezdő.

A Redskins ellen gyengén teljesített és a vezetőedző Dennis Allen élesen kritizálta a mérkőzést követő nyilatkozataiban. Pár nappal később már csak a csapat harmadik számú irányítója lett és innentől kezdve szinte egyenes út vezetett a mai bejelentéshez.

A múlt héten folyamatosan téma volt Josh Freeman szerződtetése, de szerencsére aláírt a Minnesota Vikings-al így idén már biztosan nem lesz Raider. Szerződtetésével megismételték volna a Flynn féle hibájukat. Több irányító neve is felmerült a csapatnál hiszen a Raiders ma reggel fizikai vizsgálatra hívta a New York Giants korábbi tartalékirányítóját David Carr-t. Carr holnap részt vesz egy edzésen de a hírek szerint rajta kívül Pat White is a városban tartózkodik.

(nfl.com, Fotó: pressdemocrat.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr355556132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása