Elküldtük az újonc irányító Tyler Wilson-t
2013. szeptember 02. írta: Raider Nation

Elküldtük az újonc irányító Tyler Wilson-t

Az Oakland Raiders egyike volt azon csapatoknak akik az 53 fős keretszűkítést követően is négy irányítóval rendelkezett a rosterén. Ez viszont mára megváltozott hiszen lemondtak az idei Draft negyedik körében kiválasztott Tyler Wilson további szolgálatairól. Ez egész pontosan azt jelenti, hogy 24 óráig bejelentkezhetnek érte a csapatok és csak ezt követően válik szabadügynökké. A határidő körülbelül ma éjfélkor fog lejárni.

Az előszezon mérkőzéseken mutatott játék és az offseason edzéseken végzett munka alapján az edzők véleménye szerint jobbnak bizonyult nála a draftolatlan szabadügynökként szerződtetett Matthew McGloin. Nem ezen múlik, de a mérkőzéseken mutatott statisztikák nem ezt bizonyítják. McGloin neve mellett 35/20 passz, 279 yard, 2 touchdown, 3 interception és 66.2-es QB rating míg Wilson neve mellett 18/11 passz, 93 yard, 0 TD, 0 Int és 74.5-ös QB rating szerepel.

Egyes szakértők véleménye szerint csak azért élte túl a 53-as szűkítést mert a negyedik körében választották ki és a general manager Reggie McKenzie ezzel akarta tompítani, hogy rosszul döntött a Drafton. Ha szigorúan csak a számokat nézzük akkor nem volt ez olyan rossz. Wilson kapta a legkevesebb lehetőséget és így értelemszerűen a legkevesebb passzolt yardot is Ő szerezte de pontosan dobott és nem adta el a labdát. Ha nem szerződteti más csapat akkor véleményem szerint szerződtetni kellene a gyakorló csapatba.

(nfl.com, Fotó: fantasy-footballu.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr715491674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása