Brandon Myers aláírt a Giants-el
2013. március 17. írta: Raider Nation

Brandon Myers aláírt a Giants-el

A New York Giants tegnap szerződtette az Oakland Raiders szabadügynök tight endjét, Brandon Myers-t. A héten a csapat elvesztette Martellus Bennett-et aki a Chicago Bears csapatánál folytatja a pályafutását, de a Giants igen gyorsan megtalálta az utódját.

A jelenleg 27 éves Myers-t a 2009-es Draft hatodik körében választotta ki a Raiders. Az évek alatt egyre több játéklehetőséghez jutott és tavaly bekövetkezett az igazi áttörés a játékos karrierjében. A csapat legeredményesebb elkapója volt. Myers kapta el a legtöbb passzt és szerezte a legtöbb elkapott yardot a Raidersnél a tavalyi évben.

A Giants már a szabagynökpiac nyitása óta érdeklődött a tight end iránt. A tegnapi napra egy találkozóra hívták és egy élő szerződéssel távozott az épületből. Bennett-et tartják a tehetségesebb tight endnek de Myers remekül el tudja látni az elkapó szerepet. Az egyértelműen kijelenthető, hogy az üzlet legnagyobb vesztese Carson Palmer és a Raiders.

(nfl.com, Fotó: tumblr.com)

Forrás:

Nfl Hungary

nflhu.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr805139993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása