Szerdán három játékost szerződtetett a csapat
2013. március 15. írta: Raider Nation

Szerdán három játékost szerződtetett a csapat

A Raiders general managere Reggie McKenzie szerdán bejelentette, hogy szerződtette a defensive end Jason Hunter-t, a linebacker Kaluka Maiava-t és a defensive tackle Pat Sims-t.

A 29 éves Hunter indult a 2006-os Drafton, de egyetlen csapat sem választotta ki. Draftolatlan szabadügynökként szerződtette a Green Bay Packers. Három évig volt a Packers játékosa majd egy évig a Detroit Lions csapatánál szerepelt. Az utolsó három szezonban a Denver Broncos játékosa volt. Tavaly viszont nem lépett pályára mert tricepsz sérülés miatt sérültlistára került. Eddigi karrierje során 88 mérkőzésen lépett pályára és 23 alkalommal volt tagja a kezdőcsapatnak.

A 26 éves linebacker Maiava-t a 2009-es Draft negyedik körében választotta ki a Cleveland Browns és négy éven keresztül volt a csapat játékosa. Karrierje során 22-szer volt kezdő és összesen 50 mérkőzésen lépett pályára. A tavalyi szezonban már stabil helye volt a csapatban hiszen az összes alapszakasz mérkőzésen szerepelt. 53 tacklet, 2 sacket és 2 kierőszakolt fumblet szerzett.

A 27 éves Smith-t a 2008-as Draft harmadik körében választotta ki a Cincinnati Bengals és azóta is a csapat játékosa volt. 60 mérkőzése lépett pályára és 23 alkalommal volt kezdő. Térdsérülés miatt a tavalyi szezon első nyolc mérkőzését kénytelen volt kihagyni. Smith még az edzőtáborban sérült meg. Felépülését követően pályára lépett az összes hátralevő mérkőzésen, de nem tudta beverekedni magát a kezdőcsapatba.

A három játékos szerződtetése mellett szerződést hosszabbítottak a cornerback Coye Francies-el. 15 mérkőzésen lépett pályára a tavalyi szezonban. Főként visszahordóként számítottak a szolgálataira. 20 kickoff visszahordásából 475 yardot szerzett.

(raiders.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr135136151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása