Elküldték Heyward-Bey-t, Huff-ot és Tollefson-t is
2013. március 13. írta: Raider Nation

Elküldték Heyward-Bey-t, Huff-ot és Tollefson-t is

A Raiders tegnap bejelentette, hogy elküldte a wide receiver Darrius Heyward-Bey-t, a defensive back Michael Huff-ot és a defensive end David Tollefson-t is. Emellett hosszabbítottak a defensive back Philip Adams-el.

Heyward-Bey-t a 2009-es Draft első körének hetedik helyén választotta ki a Raiders. Szerződtetésének fő oka, hogy nagyon gyors volt a Combine-on és Al Davis rajongott a kíváló atlétákért. Az elmúlt két szezonban átlagosan 800 yardot szerzett, egy-egy mérkőzéstől eltekintve tagja volt a kezdőcsapatnak, de igazán sohasem volt kiemelkedő elkapó.

A safety Huff-ot a 2006-os Draft hetedik helyén választotta ki a csapat. Ez hatalmas meglepetés volt akkoriban hiszen átlagos (vagy egy kicsit jobb) játékosnak ítélték. Az évek alatt az NFL-ben is átlagos produkciót nyújtott. A tavalyi szezonban cornerbackként játszott. A legnagyobb probléma Huff-al az volt, hogy sztár fizetést kapott, de a teljesítménye elmaradt a bérétől.

Huff nem sztárjátékos, de mindenképpen kezdő szintű védő és ezért könnyedén talál majd egy új csapatot, de ott már kevesebbet fog keresni. Tollefson elküldése már nem volt annyira meglepő. Csak tavaly érkezett a New York Giants csapatától és Őt már az új general manager Reggie McKenzie szerződtette.

A napokban eldől majd az irányító Carson Palmer, a linebacker Rolando McClain és a defensive end Tommy Kelly sorsa is. McClain valószínűleg távozni fog ami összességében nem nagy veszteség. Jó játékosról van szó, de a folyamatos balhék miatt többek árt mint használ. Palmer-el pedig a hírek szerint jelenleg tárgyalnak a fizetéscsökkentésről.

(nfl.com, Fotó: sbreport.net)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr935133429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása