Terrelle Pryor véleménye szerint Ő a Raiders legjobb irányítója
2013. március 08. írta: Raider Nation

Terrelle Pryor véleménye szerint Ő a Raiders legjobb irányítója

A Raiders irányító posztja komoly kérdéseket vetett fel az utóbbi időben. Carson Palmer-nek nagyon magas a fizetése, Terrelle Pryor a harmadik profi szezonjában, minimális NFL tapasztalattal a háta mögött kezdő lehet jövőre és a harmadik lehetőségként még Draftolhatnak is egy irányítót az első kör harmadik helyén.

Pryor az NBC Sports Network-nak adott tegnapi nyilatkozata szerint készen áll elnyerni a kezdő irányító posztot és nem akarja elpuskázni az előtte álló lehetőséget. A fiatal irányítónak az új trend miatt is komoly esélye van rá, hogy bekerüljön a kezdőbe.

Az utóbbi időben nagy teret nyerő option játék lehet Pryor fő fegyvere. Jelenleg az NFL második leggyorsabb irányítója, egyedül Michael Vick gyorsabb nála. Hisz benne, hogy ezt a képességét komolyan kamatoztatni tudná a pályán. Az atletikussága eddig sem volt kérdéses, viszont ez önmagában kevés, hogy valaki sikeres irányító legyen.

Pryor eddigi NFL karrierje során négy mérkőzésen lépett pályára. 30 passzkísérletéből 14 volt sikeres. 155 passzolt yardot, 2 touchdownt és 1 interceptiont szerzett.

"Nem akarom összehasonlítani magamat vagy bármi hasonlót csinálni, hiszen Carson nagyszerű munkát végez, de én is képes vagyok ilyen teljesítményt nyújtani. Nem szólhatom le hiszen, a számomra Ő egy nagyszerű irányító, de azért szeretném, hogy az én oldalamra álljanak mert én minden nap jobban tudnék dolgozni és pont emiatt vagyok most itt." - nyilatkozta Pryor.

(nfl.com, Fotó: insidethehuddle.tv)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr755122241

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: low cost seo services 2019.04.12. 06:02:49

Társkereső - Hogyan kérd el a nők számát? - A társkereső titkai

Trackback: low cost seo services 2019.04.01. 05:12:41

Interjú a Sátánnal I. - Realista utópia

Trackback: cheap seo services uk 2019.03.30. 13:17:58

Back pain right side above hip - xuulyxs

Trackback: cheap seo services uk 2019.03.07. 04:22:41

Vadállatokról képek - Képek vadállatokról

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása