Számos veszély rejlik Darren McFadden játékában
2013. február 15. írta: Raider Nation

Számos veszély rejlik Darren McFadden játékában

Elég sok elszomorító dolog volt a tavalyi 4-12-es mérleggel záruló szezonban és valószínűleg Darren McFadden gyengélkedése okozta az egyik legnagyobb csalódást. Karrierjének legrosszabb, 3.3 futott yardos átlagát produkálta 216 futókísérletéből. Az ezt megelőző két évben viszont egyaránt 5 feletti átlaggal zárt ami igen komoly visszaesést jelent és a támadó kordinátor Greg Knapp-et már ki is rúgták a zone-blocking séma miatt. Az utód Greg Olson viszont ki akarja aknázni a McFadden általi előnyöket.

"Amit nem tettünk meg edzőként az az, hogy kényelmesebbé tegyük Darren McFadden helyzetét. Most meg kell próbálni támogatni McFadden-t hiszen Ő az egyik legkiemelkedőbb játékosunk." - nyilatkozta Olson.

Olsen power-blocking sémát fog alkalmazni Oakland-ben és állítása szerint az új támadójáték sokkal átütőbb lesz és kedvezni fog Darren McFadden stílusának. Logikus is, hogy nagyobb szerepet kapjon a futó, hiszen ha egészséges akkor a Raiders legveszélyesebb támadójátékosa.

(nfl.com, Fotó: zimbio.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr245082581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása