A Chiefs elleni mérkőzésről
2012. december 15. írta: Raider Nation

A Chiefs elleni mérkőzésről

- a Raiders az idei utolsó hazai mérkőzését játssza holnap az O.co Coliseum-ban a Kansas City Chiefs ellen

- a csapat elvesztette az utolsó hat mérkőzését ami 2007 óta a leghosszabb vereségsorozat

- a cornerback Ron Bartell elengedésével már a hetedik összeállításában fog pályára lépni a secondary

- Az irányító Carson Palmer a Raiders történetének egyik legjobb idényét játssza. Három mérkőzés még hátravan, de Palmer már így is negyedik az egy szezonon belüli passzkísérletek számában (533) és harmadik a komplett passzok tekintetében (324). Ezen kívül ötödik a passzolt yardok (3,805), 14. a passzolt touchdownok (22) tekintetében.

- a kicker Sebastian Janikowski 40 sikeres 50 yardnál távolabbi mezőnygóljával beérte Morten Anderson-t az NFL örökranglistájának harmadik helyén

- Brandon Myers-nek eddig 33 sikeres elkapása volt a negyedik negyedekben ami a legtöbb az egész NFL-ben

- a Raiders az első félidők utolsó perceiben már 79 pontot szerzett ami a legtöbb az NFL-ben

Az egyik ősi rivális ellen komoly múltra tekinthetünk vissza, egyike az NFL legrégibb rivalizálásai egyikének. A kezdetekhez 1960-ig, az AFL-ig (American Football League) kell visszamenni. Azóta 104 alapszakasz mérkőzésen találkozott egymással a két csapat. Sajnos az egymás elleni eredményeket tekintve a Chiefs áll jobban 53-49-2-vel. Ezen kívül hét alkalommal a rájátszásban is találkoztak egymással. Az utolsó 10 összecsapást elnézve viszont a Raiders áll jobban. 7-3-as mérleget értek el és ez remélhetőleg a holnapi napon 8 győzelemre nő majd.

(raiders.com, Fotó: 3.bp.blogspot.com, profootballhof.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr44967139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása