Elküldték Aaron Curry-t
2012. november 21. írta: Raider Nation

Elküldték Aaron Curry-t

Egy szezon után különválnak útjaik a Raidersnek és Aaron Curry-nek. A játékos a saját Twitter oldalán a mai napon bejelentette, hogy továbbá már nem Raiders játékos. A csapat később megerősítette, hogy megválik az outside linebackertől. Nem volt könnyű éve Curry-nek, hiszen térdsérülés miatt kihagyta a szezon első nyolc mérkőzését. A 10. játékhéten a Baltimore Ravens ellen 15 sanpnél volt pályán, míg az legutóbbi fordulóban a New Orleans Saints ellen már csak 3 snapet kapott.

Pedig a tavalyi szezonban jó teljesítményt nyújtott. Kilenc alkalommal volt kezdő miután megszerezték a Seattle Seahawks-tól. A vezetés is sokat várt tőle, hiszen tavaly egy 2012-es hetedik és egy 2013-as ötödik körös Draft picket adott érte. De úgy néz ki, hogy az Oakland-i edzőket és a vezetést sem sikerült lenyűgözni a 2009-es játékosbörze 4. választottjának.

(nfl.com, Fotó: gridironfans.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr304918892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása