Mérkőzés összefoglaló: Raiders 14-22 Chargers
2012. szeptember 15. írta: Raider Nation

Mérkőzés összefoglaló: Raiders 14-22 Chargers

Egy kicsit késve, de lássuk a Raiders - Chargers összefoglalóját. Sajnos ott kezdtük az alapszakaszt ahol az előszezont abbahagytuk. Hétfő este 14-22-re nyert a Chargers a Coliseum-ban. Az nfl.com úgy fogalmazott, hogy ha veszel egy céltalan támadósort amit egy förtelmes speciális egységgel kombinálsz akkor a szurkolók nem tehetnek mást mint, hogy hazamennek. Ez azért egy kicsit erős, bár a speciális egységgel lehet, hogy mégsem túloztak.

A long snapper Travis Goethel valószínűleg élete legrosszabb napját produkálta, amit pechére élőben látta az egész ország. Jon Condo-t váltotta aki fejsérülést szenvedett a mérkőzésen. Goethel-nek saját térfélen két rossz snapja is amivel igen jó helyzetbe hozta a Chargers-t.

Az irányító Carson Palmer magabiztos játékkal kezdte meg az új szezont. 46 passzkísérletéből 32 sikeres volt ami 69.6%-os pontosságot jelent. 297 passzolt yard és 1 touhdownt szerzett. Csak három alkalommal sikerült földre vinniük a Chargers védőknek. Figyelembe kell venni, hogy ezeket a számokat a két legjobb elkapója, Denarius Moore és Jacoby Ford nélkül érte el. A mutatók még jobban is lehettek volna ha az elkapók nem ejtenek el annyi labdát, illetve ha pár szituációban pár centivel pontosabban passzol.

A sérüléséből visszatérő running back, Darren McFadden ott folytatta ahol tavaly abbahagyta. A mezőny egyik legjobb legjobb játékosa volt. Ugyan csak 32 yardot futott de emellett 86 elkapott yardot is szerzett. Mindkét mutató a legjobbnak számít (a két csapatot figyelembe véve) a hétfő esti mérkőzésen. Minden snapnél figyelnie kellett rá a Chargers védőinek, hiszen minden szituációban potenciális célpontot jelentett. Mellette érdemes még kiemelni az újonnan szerződtetett elkapót Derek Hagan-t és a negyedik profi szezonját kezdő Darrius Heyward-Bey-t is.

Az újoncok közül a wide receiver Rod Streater most sem okozott csalódást, de nem is alkotott maradandót. 4 elkapása volt, amivel 27 yardot és 1 touchdownt szerzett. Viszont több jó labdát elejtett és egy elkapást követően megpróbált még extra yardokat szerezni amikor kiütötték a kezéből a labdát és jöhetett a Chargers. A másik újonc a linebacker Miles Burris is nagyon jól játszott és 9 tacklelel zárta a mérkőzést.

A mérkőzésen csak 2 touchdown és 7 mezőnygól született. A Raiders rúgója két mezőnygóllal és hat szerzett ponttal, míg a Chargers kickere, Nate Kaeding öt mezőnygóllal és 1 extra ponttal, 16 szerzett ponttal fejezte a mérkőzést.

Statisztikák:

- Oakland Raiders San Diego Chargers
Szerzett yard: 321 258
Futott yard: 45 32
Passzolt yard: 276 226
First downok száma: 21 15
Büntetések 6-35 yard 9-78 yard
Fumble/elvesztett 4-1 0-0
Safety 0 0
Labdabirtoklás 29:26 30:34

A legtöbb passzolt yard a mérkőzésen: Carson Palmer, 297 yard, 1 TD

A legtöbb futott yard a mérkőzésen: Darren McFadden, 32 yard

A legtöbb elkapott yard a mérkőzésen: Darren McFadden, 86 yard

A labdabirtoklást és a turnovereket leszámítva minden kategóriában a Raiders jobb a jobb, de minden statisztika első sora a legfontosabb, az ami az eredményt mutatja. És ebben a kategóriában javulni kell. Egy nagy embert idézve: "Just Win Baby".

(nfl.com, Fotók: Hector Amezcua/The Sacramento Bee, via Associated Press; sfgate.com; flickr.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr764778864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása