Edzőtábor - Az 5. nap
2012. augusztus 05. írta: Raider Nation

Edzőtábor - Az 5. nap

A tegnapi napon a Raiders elvégezte az idei edzőtábor ötödik napját. Ismét nyílt edzést tartottak Napa Valley-ben. Felkészülnek az első előszezonra mérkőzésre amit a Dallas Cowboys ellen fognak megvívni hazai pályán augusztus 13.-án. A védő egység különösképpen keményen dolgozik, hogy felkészüljön a következő szezonra és elfeledtesse a tavalyi hibákat. Rá is fér ez a csapatra hiszen tavaly meglehetősen gyengén muzsikált a védelem. Az edzést követően a védőket kérdezték a tegnapi napról és az egész edzőtáborról.

"Úgy gondolom, hogy nagyon jó egységünk van. Több alkalommal is nagyon jól játszottunk de rengeteg alkalommal előfordult, hogy nem helyeztünk olyan nyomást az irányítóra mint amilyet tudunk. Szóval azért dolgozunk, hogy egyenletes formát mutassunk a különböző playekben." nyilatkozta a defensive tackle Desmond Bryant.

A vezetőedző Dennis Allen elégedett volt a védősorral de még mindig kell javítani rajta.

"Lenyűgözött a védősor. Jobban kell használni a kezünket de lábon még mindig erősek vagyunk. A játékosok együttműködők és jó úton járunk." - nyilatkozta Allen.

Az újoncok nagyon elégedettek voltak a veterán játékosokkal, napról-napra sokat tanulnak tőlük.

"Újoncként érkeztem és megpróbáltam minél többet tanulni az olyan csapattársaimtól mint Tommy Kelly és Richard Seymour. Az én pozíciómban szereplő Lamarr Houston és Matt Shaughnessy mindig ad valami tippet amivel jobbá tudom tenni a passz elleni védekezésemet. Igazság szerint minden nap csinálok különböző hibákat, de ezekből a hibákból mindig tanulok valamit. Ez egyértelműen egy nagyszerű tapasztalat a számomra és mindettől jobb játékossá válhatok." - nyilatkozta a defensive end Jack Crawford.

A Raiders reménykedik benne, hogy fel tudják gyorsítani a passz elleni védekezést. Az újonc defensive tackle Dominique Hamilton nagyon elégedett volt Kelly-vel és Seymour-al és szerinte nagy részük van a csapat sikerességében.

"TK és Seymour nagyon sok mindent tanít nekünk. Jó a technikájuk. Megmutatják a fiataloknak, hogy mi a teendőjük. Úgy gondolom sokat tanulhatunk ha figyeljük Őket. Főleg a technikára és a futások megállítására fókuszálok. Nyomást kell gyakorolni a falra, ez kulcsfontosságú. Ha mindenki közreműködik ebben és beleteszi a maximumot akkor jók leszünk" - nyilatkozta Dominique Hamilton.

Desmond Bryant szerint edzésről edzésre jobbak lesznek.

"Minden nap amikor kimegyek a pályára és meg kell csinálni a különböző dolgokat úgy érzem, hogy egyre jobban mennek. Úgy gondolom, hogy az idő múlásával jobb játékossá válok." - nyilatkozta Bryant.

(raiders.com, Fotó: Oakland Raiders facebook képek)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr344696867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása