Edzőtábor - A 2. nap
2012. augusztus 01. írta: Raider Nation

Edzőtábor - A 2. nap

Tegnap a Raiders elvégezte a Verizon 4G LTE edzőtábor második napját a Napa Valleybeli edzőközpontjában. A játékosok még délután is keményen dolgoztak. Az újoncok is jól dolgoztak és a jelentések szerint gyorsan adaptálódtak a edzőtábor körülményeihez. A második edzést követően a fiatal játékosokat kérdezték meg. Az újoncokról beszélt a vezetőedző Dennis Allen is.

"Úgy gondolom, hogy jól alkalmazkodtak. Minden nap új kihívást jelent ezeknek a srácoknak. Megértették, hogy az NFL tábor nem egy egyszerű dolog és meg kell tanulniuk kezelni a mindezzel járó nyomást. De jelenleg úgy gondolom, hogy a mi újoncaink nagyon hamar alkalmazkodtak." - nyilatkozta Allen.

A Raiders hatodik körben kiválasztott defensive tackleje, Christo Bilukidi csak az utolsó középiskolás évétől foglalkozik a futballal. Bilukidi elmondása szerint jól kezdte az edzőtábort.

"Igazából nagyon jó volt. Tudnod kell, hogy milyen gyors az ellenfeled. És gyorsabbak mint én. Lassú vagyok, elkapom Őket. Megteszünk mindent ami lehetséges. Filmeket nézünk, meetingeken veszünk részt és jegyzetelünk. Csak azt akarom, hogy minél jobb legyek az edzőpályán." - nyilatkozta Christo Bilukidi.

A két újonc elkapó Rod Streater és Brandon Carswell is megtalálta, hogy miben kellene fejlődniük az edzőtáborban.

"Úgy gondolom, hogy eddig nagyon jó munkát végeztem. Nézem a playbook-ot és látom, hogy ezt nagyon gyorsan alkalmazzák a ligában. Itt minden gyorsabb, gyorsabbak a játékosok tehát tovább kell folytatni a munkát." - nyilatkozta Rod Streater.

"Carswell még hozzátette: Úgy gondolom, hogy jól csináltam a dolgom. Megpróbálunk megragadni minden lehetőséget és megtenni a legjobbat ami tőlünk elvárható.

A safety Aaron Henry arra koncentrál, hogy minél több tudásra szert tegyen az edzőtábor során.

"Ez egy hatalmas élmény. Már érzem, hogy mit kell tenni, hogy gyorsabb legyek, de még rengeteg dolgot kell elsajátítanom. Már sok dolgot elvégeztünk az OTA programban és kaptunk egy kis időt, hogy felnőjünk az igazi futballjátékhoz. A következő hetekben más csapatokkal fogunk játszani, így meg kell próbálni felkészülni erre mentálisan is." - nyilatkozta Henry.

Az offseason programok és az edzőtábor közti idő segített összeszokni az újoncoknak.

"A tábor kezdetéig az eddigi offseason programoknál lehetőséged volt hazamenni, együtt lenni a családoddal, felkészülni mentálisan és fizikálisan. - tette hozzá Henry.

Az újoncokat nem csak a saját teljesítményükről, hanem a "veterán" csapattársaikról is megkérdezték.

"Olyan játékosok vannak melletted mint (Richard) Seymour vagy Tommy Kelly akik már nyolc, kilenc, tíz szezont is végigjátszottak. Jó látni Őket az edzőpályán, a filmeken és ha megnézed Őket és a mimikájukat akkor látod, hogy ha csak üzletként tekintenének erre az egészre akkor nem tudnának ilyen hosszú időn keresztül ilyen sikeresek lenni. Már az is áldás, hogy csak nézheted Őket de ha van valamilyen kérdésed azt nyogodtan felteheted nekik és válaszolnak sőt mi több még biztatnak is." - árulta el Bilukidi.

Streater válaszában nem csak a pozíciójában szereplő játékosokra tért ki:

"Az olyan játékosok mint Denarius és DHB mindig ott állnak a kész válaszokkal. Ha bármi problémánk támad Carson Palmer-el vagy Terrelle Pryor-al akkor Ők mindig ott vannak, hogy segítsenek nekem."

(raiders.com, Fotó: raiders.com - Tony Gonzales)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr814690836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása