Egyre jobb az új támadósor
2012. június 10. írta: Raider Nation

Egyre jobb az új támadósor

Az Oakland Raiders támadósora egyre jobban elsajátítja a csapat új támadó játékát. Már most is egy jól működő egységként játszanak. A támadójáték megváltozása nem okozott nagy meglepetést hiszen Greg Knapp személyében új támadó koordinátor érkezett a csapathoz. "Nagyon jó látni, hogy a támadósor edzésről edzésre egyre jobban működik. A fiatal játékosok, a támadófal, az irányítók, a tight endek, az elkapók és a running backek is egyre jobban elsajátítják az új támadásokat." - nyilatkozta Knapp.

"Az új terminológiával, routokal, futójátékokkal a támadásaink sokkal robbanékonyabbak lettek. A Houston már hosszú évek óta ebben a stílusban játszik és ez a csapatrész nagyon eredményesen működött. Személy szerint úgy gondolom, hogy Knapp edző stílusa nagyon jól illik a mi csapatunkhoz." - nyilatkozta Carson Palmer. A támadósor ezt az offseason programot teljes egészében arra használja fel, hogy elsajátítsa az új játékokat.

Egy új támadójáték megtanulásának megvan a folyamata és jelen pillanatban az elkapó Louis Murphy nagyon elégedett a dolgok alakulásával. "Jól alakulnak a dolgok. Csak most kezdtünk dolgozni az új stílusban. Nagyon új, sok időt igényel az elsajátítása, de a dolgok a helyes irányba mennek. - nyilatkozta Murphy.

A running backek is nagyon elégedettek az új playekkel. "Egyszerűen imádom az új playeket, egytől egyig fekszik nekem. A zóna sémában megmutatjuk hogy milyen gyorsak vagyunk és csak a lyukakat kell megtalálni, Imádom. - mondta Goodson. Hasonlóképpen vélekedik a másik running back Taiwan Jones és a nemrég szerződtetett fullback Owen Schmitt is.

Schmitt szerint nagyon sok választási lehetősége lesz majd Darren McFadden mellett. "Egyszerűen fenomenálisak a srácok. Nagyon robbanékonyak és valószínűleg a leggyorsabb játékosok akikkel valaha is együtt játszottam." nyilatkozta Schmitt.

(raiders.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr264576837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása