A Raiders három fiatallal is szerződést kötött
2012. június 08. írta: Raider Nation

A Raiders három fiatallal is szerződést kötött

Az OTA edzések közepette az Oakland Raiders szerződtette három, az idei Drafton kiválasztott játékosát. Négyéves szerződést kötöttek az ötödik körös defensive end Jack Crawford-al, a hatodik körös defensive tackle Christo Bilukidi-val és a hetedik körös linebacker Nathan Stupar-al.

A szerződések anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra de az aláírási bónuszok pontos összegét tudni lehet. A 158. választott Crawford aláírási bónusza 182.424 dollár, a 189. választott Bilukidi-é 103.864, míg a 230. Stupar 50.352 dollárt fog kapni.

Hármójuk szerződtetésével már csak a harmadik körös offensive lineman Tony Bergstrom, a negyedik körös linebacker Miles Burris és az ötödik körös wide receiver Juron Criner áll még profi szerződés nélkül Oaklandben.

(nfl.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr554573170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása