Az OTA 8. napja
2012. június 06. írta: Raider Nation

Az OTA 8. napja

A tegnapi napon a Raiders elvégezte az utolsó edzéshét második napját. Az elsőcsapat már egyre jobban működik a pályán. "Nagyon jó együtt dolgozni a csapattal. Sok időt töltünk az irányítókkal és megpróbáljuk megvalósítani és elsajátítani amit az edzők akarnak." - nyilatkozta a wide receiver Denarius Moore.

Az utolsó hét kezdete nem mindenki számára volt zökkenőmentes. "Visszatértünk a kis szünetünkről és az első nap nem ment simán. Hétfőn mindenki egy kicsit hanyag volt, de a második nap már sokkal jobb volt. Úgy gondolom, hogy jól dolgoztunk. Sok új emberünk van a csapatnál. Én is új vagyok és több edző is csak most került a csapathoz, de úgy gondolom, hogy máris kitűnő munkát végzünk." - nyilatkozott az Indianapolis Coltstól érkezett linebacker Philip Wheeler.

Az újonc linebacker Nathan Stupar is kezdi megtalálni a helyét. "Ez egy kicsit lassan indult a számomra. Ez még a tanulás ideje. Amikor először mész ki a pályára roppant ijesztő számodra, a sok szaknyelv és védőjáték, de amikor egy kicsit lassítanak akkor fel tudod venni a ritmust. Már egyre jobban tudom kezelni a helyzetet és sok dolgot már azelőtt látok mielőtt megtörténne. Jól érzem magam és szerintem jobbá fogunk válni a hét végére." - nyilatkozta Stupar.

Az utolsó edzéshét első két napja már eltelt és a játékosok célja a playek elsajátítása és tökéletesítése. Wheeler elmondása szerint a fő célja, hogy megismerje játékostársait és minél jobban elsajátítsa a játékokat.

(raiders.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr224570141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása