A felkészülés 7. napján a csapat elfoglalta a Soggy Field-et
2012. június 05. írta: Raider Nation

A felkészülés 7. napján a csapat elfoglalta a Soggy Field-et

A tegnapi napon a Raiders csapata elvégezte az OTA (Organized Team Activities) hetedik felkészülési napját. A helyszín az Alamedában található edzéspálya volt és főként erőnléti edzéseket végeztek. Mindezzel a júliusban kezdődő edzőtábort kívánják megalapozni.

Veteránok és újoncok együtt dolgoztak az edzőikkel a pályán. Az OTA egyik célja, hogy a játékosok megismerjék a csapattársaikat, a playbook-ot és az új vezetőedzőnek, Dennis Allen-nek az "Új Raiders-ét".

A csapat új igazolása a defensive lineman Dave Tollefson nyilatkozata szerint minden rendben zajlik. "Minden oké. Mindig nagyon nehéz feladat együtt dolgozni új csapattársakkal, új edzőkkel és új general managerrel, de Allen edző mindenkivel jól kommunikál és pontosan tudatja velük, hogy kitől mit vár el. Már mostanra nagyon jó viszonyt építettem ki a csapattársaimmal és ez nagyon fontos amikor a pályán leszünk."

Egy másik friss szerzemény a tartalék irányító Matt Leinart is együtt edzett a többiekkel. "Minden nagyon jó. Jelenleg aklimatizálódnom kell a csapattársaimmal. Számomra könnyebb lesz a beilleszkedés, hiszen egy hasonló támadójátékot használó csapattól érkeztem. A srácok keményed edzenek és napról napra jobbak lesznek." - nyilatkozta Leinart.

(raiders.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr604566181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása